- Gravel & Cross

img-jena
C5
jareen_cv_j14_tris_2
variant-jaroon
jena_cv_j8_copy

Elsker du friheden og muligheden for at svinge cyklen ind i skover og udforske naturen- så skal du have én cykel, der kan det ”hele” og her er gravel- eller Cross cykel det oplagte cykelvalg.


Det er vigtig for mig, at kunderne får den rigtig vejledning i cykelvalg. Er det den rigtig størrelse, sidder du rigtig på den og passer den til det du skal bruge den til, samt dit niveau og budget.


Med 40 års erfaring som cyklist på alle niveauer, hvor af 12 år som professionel cykelrytter, har jeg stort indsigt i den rigtig cykel til dig.


Kontakt mig og får råd og vejleding til dit cykelvalg.


Allan Johansen - Go Cycling


Bestiller du en Wilier cykel ved Go Cycling giver vi den bedst pris og gratis bike fit.

Du betaler 20% ved bestillig og resten udlevering, ved vores showroom i Silkeborg 


Du kan også købe din cykel rente og gebyrfri over 10, 20 eller 30 måned til vejl. pris

Wilier Jena

Fra 24.500,- 

Jena er en ny Gravel cykel, designet til at give dig mere frihed, når du skal på cykeltur. 

Cyklen er designet til at imødekomme ethvert behov, hvad enten det er ydeevne på grussveje, landevej eller bikepacking.
Jena er en let og komfortabel gravel cykel, der let at håndtere, den har racing-komfortgeometrier og i stand til at tilpasse sig de mange anvendelser, der kræves af en grusvej cykel.


Forslag: 

WILIER Jena - SHIMANO 105 - Pris: 24.500,- 

WILIER Jena - SHIMANO GPX 1x11 - Pris: 27.500,- 

WILIER Jena - SRAM RIAL 1x11 - Pris: 27.500,- 


Se mere på Wiliers hjemmeside Her

Wilier  CENTO1CROSS CARBON DISC

Fra 22.500-

Wilier CENTO1CROSS er en super hurtig cross cykel, med forhøjet krankboks og en

aggressiv geometri, der gør den hurtig at komme op i fart. Den er let at håndtere på de smalle skovveje.

Forslag:

CENTO1CROSS -  Shimano 105 - Pris: 22.500,- 


CENTO1CROSS - ULTEGRA DI2 - NDR38KC CARBON HJUL - Pris 35.000,- 


Wilier JAROOM STEEL DISC

Wilier JAREEN DISC - ALU

Fra 16.500,-

Jaroon er en stålramme dedikeret til grusveje. En højkvalitetsramme, svejset med en speciel teknik, der skjuler svejsningerne, hvilket får rammen til at virke let og ren


Forslag.

JAROON STEEL DISC - SHIMANO GRX 1x11 / 2x11 -WILIER TRIESTINA DD28 THRU AXLE - Pris 19.500,- 


JAROOM STEEL DISC - Sram Rival, 1x11Wilier Triestina DD28 thru-axle

Pris: 22.950,- 


Se mere på Wiliers hjemmeside: Her

Fra 14.000,-

Jareen er en dobbeltbuttet 6061 aluminiumsramme, dedikeret til grusvej og bygget i Wilier Triestina-stil med integreret kabler i rammen.

Fås i flere farver og udstyrsgrupper

Forslag:

JAREEN -SHIMANO GRX 2X10 - WILIER TRIESTINA DD28 THRU AXLE

Pris: 14.500,- 


JAREEN -SHIMANO GRX 2X11 - WILIER TRIESTINA DD28 THRU AXLE

Pris: 16.500,- 


Se mere på Wiliers hjemmeside her

Gravel- eller Cross cykler er de mest alsidige cykler, du kan få. De klarer landevej, grusvej, og en lille smule af det mountainbikesene ofte bliver brugt til.

De er oplagte til crosskonkurrence eller til de lange ture ud i det blå, sommer og vinter, på alle slags underlag og med eller uden oppakning.


Hvad skal jeg vælge?

Men skal jeg vælge en cross- eller gravelcykel? – kan du med rette spørge. Det spørgsmål vil vi neden for forsøge at hjælpe dig til at besvare eller i det mindste blive klogere på.


Umiddelbart er det nok mest et spørgsmål om temperament og præferencer. Forskellene på crosscyklen og gravelcyklen ligger primært i cyklens geometri.


Gravel (Grus) cykel 

Gravelcyklen er crosscyklens alsidige fætter. Geometrien minder mere om den, man finder på en komfort (endurance) racercykel. Den har fladere styr- og saddelrørsvinkel, der giver en mere rolig og stabil kørsel. En lavere krankbokshøjde giver et bedre tyngdepunkt i sving, og med den fladere styrevinkel får du mere overskud på de til tider udfordrende nedkørsler i svært terræn. Gravelcyklen har desuden plads til større dæk, typisk 40 mm, hvor crosscyklen som oftest er begrænset til 34mm dæk. De store dæk giver mere komfort og bedre greb, når underlaget kræver det. Akselafstanden er også en smule længere, hvilket er med til at give en mere rolig kørsel.


Cross cykel 

Crosscyklen er den mest aggressive og agile cykel. Den stejle saddelrørsvinkel giver fantastiske muligheder for virkelig at smide noget power i pedalerne og lave knaldhårde accelerationer ud af sving og op over korte heftige stigninger. Den lidt stejlere styrevinkel give en hurtig styring, som giver en fordel i skarpe hurtige sving. Krankboksen er hævet 10-15mm for at give en bedre frihøjde ned til jorden, når der skal accelereres ud af sving og bommene skal forceres i et crossløb. Med hensyn til de små detaljer, så er crosscyklen konstrueret, så der er færrest mulige flader og steder, hvor mudder og andet skidt kan hænge fast. Overrøret er fladt på undersiden for at gøre cyklen nemmere at løbe med over skulderen. Det specielle ved en crosscykel har en ”pris” – den er generelt mere anstrengende at køre på, styringen er lettere nervøs, og skærmmontering kan være lidt af en opgave.


Og så er der det praktiske… Er du typen, der skal på heldagsudflugter, er gravelcyklen sagen, den har nemlig beslag og plads til skærme, bagagebærer osv. På Wilier gravel modeller er beslagene godt gemt af vejen, så det ikke går ud over cyklens rene og stilfulde udtryk.


Blev du endnu mere forvirret? Så er det godt, at du bare kan ringe til os, og få hjælp til at vælge den rette cykel, og til den rette pris.