Vejen mod nye mål

"Efter 12 år som professionel cykelrytter, forstillede jeg mig, at få masser af energi når jeg holdt op med at træne de sædvanlige 4 til 6 timer om dagen, men det gik lige modsat!"

Få trænet rigtigt

 

Kroppen går utroligt hurtigt i forfald!

I stedet for at få mere energi da jeg stoppede med at træne, blev jeg i stedet mere og mere træt. Jeg havde ingen energi, og faldt f.eks. i søvn på sofaen om aftenen, det havde jeg aldrig prøvet før, på et halv år tog jeg 15 kg på. Blodprøver hos lægen viste at kolesteroltallet var på vej op og stofskiftet var på vej ned.  Jeg fik øjnene op for, hvor vigtig det er at træne regelmæssigt. Selvom træningen hang mig ud af halsen på det tidspunkt,  kunne jeg se at det gav energi til både hjerne og krop.

 

Sådan når du dit mål

• Sæt et klart mål for hvad du vil opnå, det fremmer motivationen.

• Tro på det! Tro er en meget vigtig faktor for at opnå dine mål.

• Få lavet en plan for din træning, som bygger din form op frem til dit mål.

• Bliv testet undervejs! Det sikrer dig at formen er på rette vej!

 

Det tilbyder vi

Allan Johansen og Go Cycling tilbyder træningsprogrammer til alle niveauer, om det er til Landevej, MTB eller Tri.

 

Den træningsvejledning jeg tilbyder, er ud fra min egen erfaring som professionel cykelrytter og de nyeste videnskabelige teorier, som bl.a. Team Sky  benytter. Den rigtige træning giver resultater! De seneste år har jeg trænet nogle at Danmarks største talenter, bl.a. Rasmus Guldhammer, Søren og Asbjørn Kragh, og stået i spidsen for Danmarks mest vindende cykelhold. Deres resultater og udvikling viser med alt tydelighed, hvor vigtigt det er, at have en forståelse for den enkelte rytters evner og talent. Netop denne forståelse gør at vi også kan hjælpe dig til at nå dine mål og virkeliggøre dine drømme.

 

TEST, BIKEFIT, TRÆNINGSFORLØB OG HOLDAFTALER

Kontakt info@gocycling.dk for tilbud og oplæg.

Go Cycling tester din personlige fysik, du får dit eget intervalskema, som passer til dit niveau, og sikrer, din udvikling i det rette tempo.

Brug tiden fornuftigt

 

Cykling er en mega tidskrævede sport, men også en meget social sport hvor man kan træne sammen, selv om man ikke er på samme niveau.

 

Før jeg kom til Team CSC/Saxo Bank, var træning for mig noget med at tage ud og køre så mange kilometer som muligt. Hos Bjarne Riis lærte jeg, hvordan man kan effektivisere sin træning og samtidig blive bedre. Nøglen var intervaller og mere specifik træning, der betød jeg kunne træne mindre og samtidig blev fysisk stærkere.

 

For at opnå denne effektive træning, er det optimalt at have en wattmåler på cyklen. Du kan godt gøre det uden, det vigtigste er at du er fokuseret på dit mål og tror på det!

 

Du kan sagtens køre intervaller selvom man er på fællestur med andre. Dette kræver bare at alle er indstillet på at give hinanden plads til at køre deres programmer ind imellem hyggesnakken.

 

Husk, at det som amatør er glæden ved at cykle, der er det vigtigste.

 

VO2MAX test

Følg dit program på alle dine enheder, uanset hvor du er.

Nem upload

Upload dine filer direkte til Trainingpeaks fra din telefon, din computer eller din Garmin.

 

Del din træning

Del din træning og fremgang med venner og bekendte online.

 

Fremgang hver uge

Hvis du følger programmet vil du se fremgang i din form hver uge.

Support

Ring eller skriv, med dine spørgsmål.

Mobil: +45 51363401
Mail: info@gocycling.dk

12 år som Professionel cykelrytter

 

Gennemført Tour de France og Spanien Rundt

Danske Mester 2006

 

Sportschef for Danmarks mest vindende cykelhold

 

 

v. Allan Johansen

+45 51 36 34 01

info@gocycling.dk