GO CYCLING & BELGIAN CYCLING CLUBS MISSION


Min vision/mission med Belgian Cycling Club og Go Cycling handler om det gode liv med cykling. det handler at skabe nogle unikke oplevelser, hvor mennesker på en sjov måde udfordrer sig selv og hinanden. Det sociale og hyggelige skal være i højsædet, hvor der skal være plads til alle. Jeg tror på, at man skal møde mennesker i øjenhøjde, og jeg lever mig ind i deres ønsker med cykling. Endelig ønsker jeg, at mine medlemmer og kunder får den bedste rådgivning om træning, cykler og cykeltøj


Belgian Cycling Club er for alle os, der har en passion for Belgien, belgisk cykling og de hårde belgiske forårsklassikere.

Belgien er hjertet af cykelsporten, og er landet med de gamle legender og deres historier.

Med de mange år jeg har boet i Belgien og med min erfaring som professionel cykelrytter på de bedste hold i verden i bagagen, jeg deler gerne ud af min passion og erfaring.

Læse mere om Belgian Cycling Club her.


Jeg vejleder og hjælper dig med at finde det helt rigtige udstyr, cykel og størrelse, de rigtige komponenter, hjul og geargruppe.

Gennem mine kontakter til cykel og udstyrs produksenter rundt om i verden, kan jeg skaffe dig unikke priser på udvalgte cykler og udstyr.


Jeg ser frem til du kontakter mig

De bedste cykelhilsner

Allan Johansen

Mobil. 51 36 34 01

Mail: info@gocycling.dk - info@belgiancyclingclub.dk