TALENT ER UBRUGELIGT HVIS DU IKKE OGSÅ ER
VILLIG TIL AT ARBEJDE

 

I mange år har min krop har været mit arbejdsmæssige redskab, og jeg har fået stor erfaring med at motivere, holde fokus, spise sundt og træne rigtigt. I starten af min karrierer brugte jeg den klassiske tilgang til cykletræning med mange timer i sadlen og ikke så meget andet. På Team CSC lærte jeg værdien af struktur og disciplin og hvordan det kunne gøre mig til en bedre cykelrytter.

I de 12 år jeg har haft som professionel cykelrytter, har de resultater jeg kørte hjem det ene år, givet udslag på lønchecken det næste år. I cykling er det afgørende hele tiden at optimere og forbedre sig selv, for at være med.

Man kan  læse sig til teori og viden, noget andet er at have prøvet det på egen krop. Min tilgang til motivation og ledelse er en baseret på min erfaring som professionel cykelrytter kombineret med den nyeste viden og teori. Denne unikke kombination gør at jeg bedre kan gøre teori til virkelighed.

 

Motivation og ledelse

Efter jeg stoppede som aktiv rytter har jeg bl.a. arbejdet med erhvervsledere, udsatte unge samt stået spidsen for Danmarks mest vindende cykelhold. Fælles for alle tre grupper, har været lederskab og motivation i øjenhøjde samt et udgangspunkt i individets potentiale.

 

Motion og livstil

Efter mange år som prof. rytter har jeg fået et stort indblik i sund livsstil.

Som professionel cykelrytter følger man ofte komplicerede kostprogrammer, noget som almindelige motionister ikke har mulighed for. Siden jeg stoppede min karriere, har jeg lært hvordan man kan holde fast i tankerne bag disse programmer på en ukompliceret måde.

 

 

12 år som Professionel cykelrytter

 

Gennemført Tour de France og Spanien Rundt

Danske Mester 2006

 

Sportschef for Danmarks mest vindende cykelhold

 

 

v. Allan Johansen

+45 51 36 34 01

info@gocycling.dk